Pe 15 aprilie 2013, IMOPEDIA.ro pune în scenă cea de-a patra ediţie a Zilei Agentului Imobiliar, cel mai important eveniment din piaţa imobiliară românească.

29935-piscina_cor_3.jpgEdiţia de anul acesta se desfăşoară sub sloganul „Obişnuieşte-te să împarţi şi cu altcineva”, pentru a sublinia cât de important este schimbul de informaţii şi experienţă în acest domeniu. Cu această ocazie, IMOPEDIA.ro a conceput un proiect inedit, pe fundalul unei piese interpretate de trupa Taxi. Numeroşi agenţi imobiliari s-au implicat în realizarea videoclipului.  

La finalul ediţiei din 2012, după o gală de excepţie, am fost întrebaţi cu ce surprize vom mai veni la următorul ZAI, dacă putem oferi mai mult. Ne-am ambiţionat să lansăm ceva spectaculos, iar un videoclip dedicat breslei imobiliare a fost alegerea ideală”, spune Răzvan Muntean, General Manager IMOPEDIA.ro

IMOPEDIA.ro prezintă primul videoclip dedicat agenţilor imobiliari, realizat cu ajutorul casei de producţie Spider. Lansarea proiectului muzical „Obişnuieşte-te să împarţi şi cu altcineva” are loc în cadrul Zilei Agentului Imobiliar, din 15 aprilie.

„Am ales una dintre cele mai bune trupe româneşti, o casă de producţie de top şi un regizor nonconformist şi extrem de talentat. Și am obţinut ceea ce am dorit. A fost unul dintre cele mai interesante proiecte pe care le-am realizat până acum, ce reuşeşte să arate forţa comunităţii imobiliare create în jurul IMOPEDIA.ro. Am mobilizat zeci de agenţi imobiliari pentru acest videoclip, iar ei ne-au demonstrat pe parcursul filmărilor cât de creativi pot fi şi în afara profesiei. Numele melodiei Obişnuieşte-te să împarţi şi cu altcineva a devenit şi sloganul ediţiei ZAI din acest an, pentru a sublinia importanţa schimbului de informaţii şi experienţă, precum şi cea a colaborării în acest domeniu”, conchide Răzvan Muntean.

 

 

15 April 2013