Piaţa chiriilor de lux pare să nu cunoască noţiunea de criză. Cererea s-a dublat faţă de anul trecut, iar cele mai căutate proprietăţi sunt vilele situate în zonele premium ale Capitalei. Cea mai scumpă proprietate din Bucureşti, aflată în prezent pe piaţă este o vilă ce poate fi închiriată cu 35.000 euro pe lună, potrivit IMOPEDIA.ro.

28728-vila.jpgTop cele mai scumpe vile de închiriat din Bucureşti

1.    Vilă în Piaţa Romană – 35.000 euro/lună

Proprietatea are o suprafaţă de 2700 mp şi este o destinaţie ideală pentru birouri. Locuinţa este formată din şase camere spaţioase şi se închiriază nemobilată. Vila este scoasă şi la vânzare, iar cei interesaţi de achiziţie ar trebui să fie dispuşi să plătească suma de 7,5 milioane euro.

2.    Vilă Piaţa Romană – 15.000 euro/lună

Cu o arhitectură specială, amplasată într-o zonă ce permite orice destinaţie, această vilă poate fi transformată uşor atât într-un sediu reprezentativ , cât şi într-o reşedinţă de excepţie sau intr-un restaurant spectaculos. Proprietatea are o suprafaţă construită de 1000 mp şi dispune de un teren de 965 mp. Preţul de vânzare este de 2 milioane euro.

3.     Vilă Kiseleff – 11.000 euro/lună

Situată într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale Capitalei, vila a fost construită în perioada interbelică, iar în prezent este complet restaurată. Materialele şi tehnologia folosite pentru finisarea construcţiei respectă stilul arhitectural deosebit. Suprafaţa construită este 936 mp, iar terenul măsoară 1000 mp.

Top cele mai scumpe apartamente de închiriat din Bucureşti

1.    Apartament Băneasa – 7.000 euro/lună

Apartamentul de lux, tip penthouse este situat la etajul patru al unui imobil rezidenţial construit în anul 2009. Interiorul este compus din cameră de zi, trei dormitoare, dressing-uri, bucătărie şi patru grupuri sanitare. Locuinţa are o suprafaţă interioară construita de aproximativ 300 mp, iar suprafaţa exterioară reprezentată de terasă în folosinţă exclusivă măsoară circa 300 mp. Apartamentul se oferă spre închiriere complet mobilat şi utilat.

2.    Apartament Herăstrău - Şoseaua Nordului – 6.500 euro/lună

Apartamentul de lux, cu suprafaţă construită de circa 500 mp, se află la etajul cinci al unui imobil cu şase niveluri, finalizat în anul 2008 şi are vedere spre parc. Locuinţa este compusă din patru camere, decomandate, living şi dining, bucătărie deschisă, mobilată şi complet utilată, trei dormitoare , fiecare cu baie proprie, hol, terase, dressing. Proprietatea poate fi cumpărată cu 1,9 milioane euro.

3.    Apartament Piaţa Presei – 6.000 euro/lună

Penthouse aflat intr-un complex rezidenţial de cinci stele, din zona de nord a Bucureştiului, denumită ,,zona verde a Capitalei” este ridicat în vecinătatea World Trade Center, la 15 minute de Aeroportul Otopeni sau centrul oraşului, precum şi în apropierea centrelor comerciale. Suprafaţa utilă măsoară 255 mp. Proprietatea se află şi la vânzare la un preţ de 725.000 euro.

CITEȘTE ȘI Bucureştenii vor apartamente noi cu două camere, sub 60.000 euro

 

19 December 2012