Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor (simbol bursier IMP), condus de Dan Ioan Popp, a încheiat o tranzacţie în valoare de peste 5,2 milioane de lei în ansamblul Greenfield Residence. Tranzacţia a avut ca obiect un imobil tip p+2, cu o suprafaţă construită desfăşurată de 919 mp amplasat pe terenul aferent, plus un lot de teren în suprafaţă de 693 mp adiacent construcţiei.

20150-5-danioanpopp-cv.jpgImobilele sunt amplasate în cartierul Quartz, parte a polului urban Greenfield situat în sectorul 1, în nordul Bucureştiului, în apropiere de Pădurea Băneasa. Destinaţia acestei construcţii este de unitate de învăţământ privată, şcoala Little London funcţionând în acest imobil din anul 2010 pe baza unui contract de închiriere.

Preţul de tranzacţionare pentru construcţia la roşu a fost de 1.088 euro/mp construit desfăşurat (878 euro/mp plus TVA ), iar preţul net de vânzare al terenului (reglementat urbanistic) a fost de 343 euro/mp (277 euro/mp plus TVA). Acţiunile Impact se tranzacţionau ieri la un preţ de 0,37 lei/titlu, în creştere cu cca 2% faţă de referinţa de luni. Capitalizarea bursieră a companiei este de 72,5 mil.lei.


Sursa

3 August 2011