Dezvoltatorul Impact Developer & Contractor, controlat de omul de afaceri Dan Ioan Popp, a anuntat ca a vandut anul trecut 161 de apartamente in cadrul proiectul Greenfield, amplasat intre padurile Baneasa si Tunari, iar pentru alte 40 a incheiat contracte de inchiriere cu optiunea de cumparare.

sursa:wall-street.ro„Rezultatele de anul trecut s-au concretizat in 201 contracte de vanzare si inchiriere, cu o valoare medie de 82.600 euro/tranzactie.

Dintre acestea, aproape 20% sunt contracte de tip CallBuy, prin care beneficiarul se muta cu chirie si, in momentul in care decide sa achizitioneze apartamentul sau primeste aprobarea bancii, beneficiaza de un discount din pretul de lista", se arata in comunicatul Impact.

Din cele 161 de apartamente vandute, mai mult de 20 au fost prin intermediul programului guvernamental Prima Casa, sustin reprezentantii companiei.

AnsamblulGreenfield, amplasat in apropiere de Gradina Zoologica din nordul Capitalei, cuprinde in 676 de unitati, dispuse in cinci blocuri, dintre care peste 500 au fost deja contractate.


 


 

 

Sursa

12 February 2010