Conducerea dezvoltatorului imobiliar Impact Developer & Contractor (IMP) propune acţionarilor revocarea administratorilor şi creşterea numărului de membri în CA de la trei la cinci. Propunerea va fi analizată într-o AGA programată pentru 25 aprilie, potrivit unei completări aduse convocatorului AGA publicat miercuri. Completarea a fost anunţată investitorilor printr-un comunicat transmis, vineri, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

24014-dan-ioan-popp-2.jpgDacă propunerea va fi aprobată de acţionari, noii administratori vor fi aleşi prin metoda votului cumulativ. Actualul Consiliu de Administraţie (CA) este format din preşedintele CA, Dan Ioan Popp, şi doi membri, respectiv Valeriu Ionescu şi Radu Bugică. Candidaturile pentru CA pot fi depuse până la 16 aprilie. După alegerea noului Consiliu, va fi ales şi preşedintele CA.

Pe ordinea de zi a AGA din 25 aprilie figurează şi împuternicirea Consiliului ca pe o perioadă de un an să poată decide majorări de capital sau emisiuni de obligaţiuni convertibile în valoare de cel mult 45 milioane lei.

Cel mai mare acţionar al companiei este Dan Ioan Popp cu 16,52% din titluri. În acţionariat se regăseşte şi compania de administrare a investiţiilor East Capital, care deţine prin firma Salink Limited din Cipru un pachet de 10,1% din acţiuni. Alţi acţionari importanţi sunt trei fonduri ING, care au cumulat 5,18%.

 

Sursa

26 March 2012