Lista chiriaşilor din centrul comercial Family Center Botoşani a fost completată de C&A, unul dintre cei mai importanti retaileri vestimentari din Europa, anunţă Oasis Development şi Real4You Immobilien. Magazinul C&A se va întinde pe o suprafaţă de 1.200 mp şi va fi inaugurat în luna aprilie a acestui an.

15863-family_center.jpgC&A completează lista chiriaşilor de renume ai mall-ului, care mai include nume precum Kaufland, Plus (Lidl), Takko, Deichman, Carmolimp, Animax, Altex sau Flanco.

"În numai două luni de la deschiderea Family Center Botoşani avem un grad de ocupare de 100% pentru acest proiect. De altfel, Family Center, mall ce beneficiază de o poziţie excelentă în oraş şi de chiriaşi foarte importanţi din domeniile retailului alimentar, vestimentar şi de bunuri de larg consum, a fost primit foarte bine în Botoşani. În medie, unul din doi dintre cei aproape 120.000 de locuitori ai oraşului ne-au devenit clienţi de la deschidere", a declarat Klaus Reisenauer, partener în cadrul Oasis Development.

Family Center Botosani a fost inaugurat in noiembrie 2010, în urma unei investiţii de peste 7 milioane de euro. Mall-ul are o suprafaţă de peste 6.200 mp şi a adus botoşănenilor peste 150 locuri de munca.

"Anul 2010 a fost unul extrem de important pentru Oasis Development. Pe parcursul anului, am livrat toate proiectele pe care ni le propusesem şi am reuşit să atragem pentru fiecare chiriaşi de renume. Anul viitor vom continua la nivel de strategie linia urmată şi anul acesta, respectiv dezvoltarea de mall-uri şi centre comerciale în locaţii de top, în centrul oraşelor. De asemenea, pentru următorii trei ani ne-am propus să realizăm peste 10 mall-uri şi parcuri de retail în oraşe din întreaga ţară", a precizat Kurt Wagner, partener în cadrul Oasis Development.


5 January 2011