Bucureştenii din sectorul trei al Capitalei s-au pus pe treabă încă din primele zile ale lui 2010. Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei sectorului 3, în luna ianuarie a acestui an Direcţia Urbanism şi Amenajarea Teritoriului a eliberat 46 de autorizaţii de construire pentru locuinţe, birouri, anexe gospodăreşti şi spaţii comerciale.

sursa:apropo.roPentru obţinerea unui certificat de urbanism în vederea construirii unei locuinţe sau anexe gospodăreşti sunt necesare următoarele acte: copia actului de proprietate, chitanţa care atestă plata taxei, două planuri cadastrale scara 1/500 şi două planuri cadastrale scara 1/2000.

După eliberarea certificatului de urbanism, se depun actele necesare pentru obţinerea autorizaţiei de construire: actul de proprietate (copie legalizată), certificatul de rol, proiectul pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie, toate avizele solicitate prin Certificatul de urbanism, Certificatul de urbanism (copie), contractul cu o firmă de salubrizare, acordul notarial al vecinului sau al coproprietarilor şi dovada de achitare a taxei.


 


 

3 February 2010