Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

În iulie ar putea începe lucrările la o nouă Sală Polivalentă în Bucureşti, contract de 50 mil. euro

Publicat: | Sursa: Capital | Numar afişări: 1190

Compania Naţională de Investiţii, aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, şi-a publicat astăzi intenţia construirii unei Săli Polivalente de 20.000 locuri în Bucureşti, potrivit site-ului rolicitatii.

sursa: capital.roPotrivit anunţului valoarea contractului de proiectare şi execuţie a lucrării este estimată la 50 mil. euro, fără TVA.

Data prevăzută pentru începerea procedurilor de adjudecare a lucrărilor de construcţie este 1 iulie 2011, iar durata lucrărilor este estimată la 30 de luni.

Investiţia urmează a fi susţinută din venituri din bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale şi Turismului, şi alte surse de finanţare legal constituite.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video