Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

În martie încep controalele pe șantiere

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 1072

Autoritățile centrale iau măsuri pentru combaterea poluării. Potrivit, ministrul Mediului a anunțat că, de luna viitoare, vor fi făcute verificări pe șantiere, întrucât în orașe poluarea atinge cote mai mari la începutul primăverii.

sursa foto: https:/www.arenaconstruct.ro/ce-controale-au-inceput-pe-santiere/Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anunțat că solicita organizarea unei videoconferințe pentru a discuta cu reprezentanții Gărzii de Mediu din toate județele în ceea ce privește efectuarea unui control tematic pe șantiere. Totodată, ministrul Mediului a explicat că aproape jumătate din poluarea cauzată de particula PM10 ar putea fi eliminată prin salubrizare.

„Este vorba de verificarea condițiilor impuse prin autorizațiile de mediu pentru șantiere, fie că vorbim de cele ale administrațiilor publice sau ale operatorilor privați, pentru că poluarea în orașe este mult mai mare la începutul primăverii și vom verifica dacă aceste condiții sunt respectate și dacă administrațiile publice locale fac o salubrizare eficientă a străzilor din orașe”, a precizat Costel Alexe.

Potrivit ministrului Mediului, mai mult de 42% din particulele de PM10 (particule în suspensie cu diametru de zece micrometri) ar putea fi eliminate printr-o salubrizare eficientă.

Particulele în suspensie (PM10) provin în special de la emisiile poluante generate de industrie, trafic și încălzirea locuințelor.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video