Peste două mii de şoferi care locuiesc în sectorul patru al Capitalei sunt gata să plătească taxa stabilită de autorităţile locale pentru un loc de parcare. Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei sectorului 4, Serviciul Parcări a înregistrat în ultima perioadă 2053 de solicitări pentru închirierea locurilor disponibile în cadrul parcajelor de reşedinţă amenajate în această zonă a Bucureştiului.

susa foto:evz.roRecent, 857 dintre şoferii care locuiesc în sectorul patru al Capitalei au primit locuri de parcare cu plată în zonele Lamoteşti, Straja, Luică, Huedin, Reşiţa, Izvorul Oltului. În plus, au fost trasate marcaje pentru amenajarea sau reamenajarea parcărilor de reşedinţă în zonele Turnu Măgurele, Brâncoveanu, Alexandru Obregia, Padeşul, Viorele, Dimitrie Cantemir, Splaiul Unirii, Tineretului, C.R. Motru.

Locuitorii din sectorul patru care doresc să închirieze un loc de parcare se pot adresa Serviciului Parcări, situat în strada Străduinţei nr. 1, programul de lucru cu publicul fiind în zilele de marţi şi miercuri în intervalul 8.30 - 14.30, iar joi între orele 12.30 - 18.30. Pe lângă cererea tip care trebuie completată pentru obţinerea unui loc de parcare, solicitanţii trebuie să anexeze copii ale următoarelor documente: cartea de identitate, cu domiciliul la adresa unde solicită loc de parcare, certificatul de înmatriculare al autoturismului, contract de leasing (dacă este cazul), contract de comodat (dacă este cazul) şi certificat fiscal eliberat de Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale sector 4, care să ateste că solicitantul nu figurează cu debite restante către bugetul local al Sectorului 4.

 



21 June 2010