Inaugurarea mall-ului Atrium Arad a luat prin surprindere mai multi retaileri, care nu doar ca nu au deschis unitatile din incinta centrului comercial, dar nici nu au demarat amenajarea magazinelor, desi mall-ul a fost deschis ieri.

Compania de fashion LPP, spre exemplu, va deschide 3 magazine in mall-ul aradean, pe o suprafata totala de 1.500 mp, doar ca deschiderile vor avea loc abia in august. sursa:dailybusiness.ro

"Inca nu am inceput amenajarea acestora", a spus Alexander Zeciu, directorul companiei poloneza in Romania, fara sa faca vreun alt comentariu. De altfel, compania este obligata prin contract sa deschida magazinele cel mai tarziu in luna august.

Mall-ul Atrium ar fi trebuit sa se deschida in 2009. In toamna anului trecut, oficialii dezvoltatorului au anuntat, insa, ca noua data de deschidere este 23 martie, data care a fost respectata.

Mall-ul din Arad a avut la inaugurare circa 50 de magazine deschise, care acopera 19.000 mp, adica aproape 70% din suprafata totala de 30.000 mp a mall-ului.





Sursa

25 March 2010