Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Încă 57 de vile în cartierul Henri Coandă

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 1827

Primăria sectorului 1 emis autorizația de construire necesară pentru finalizarea a 57 de locuințe particulare individuale.

sursa foto: http:/www.bucurestiivechisinoi.ro/2017/01/prin-cartierul-henri-coanda/Casele, care au regim maxim de înălțime Subsol + Parter + 1 Etaj + Mansardă, în regim de construire izolat sau cuplat, inclusiv instalațiile interioare aferente, fac parte din ansamblul rezidențial Henri Coandă, realizat de Agenția Națională pentru Locuințe (ANL).

Autorizația vizează realizarea finisajelor interioare, a finisajelor exterioare și a instalațiilor interioare pentru cele 57 de case situate pe strada Drumul Nisipoasa nr. 123-155. Valoarea lucrărilor este de 2.954.415 de lei, iar durata de execuție este de 36 de luni de la data începerii efective a lucrărilor.

Casele din cartierul Henri Coandă sunt realizate în cadrul programului „Locuințe prin credit ipotecar”, ai cărui beneficiari sunt persoanele care au împlinit 18 ani și care doresc să achiziționeze o locuință construită prin ANL.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail
vlad300.png

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video