Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Încă un obstacol pentru metroul din Drumul Taberei

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 1908

La doar două luni după ce conducerea Metrorex a anunțat cu surle și trâmbițe că Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei – Eroilor va fi finalizată în luna decembrie a acestui an, au apărut informații care susțin contrariul.

metrou drumul tabereiAstfel, finalizarea magistralei de metrou care leagă cartierul Drumul Taberei de centrul Capitalei ar putea fi amânată din nou. Și asta pentru că firma care execută lucrările la Magistrala 5, Astaldi, condiționează continuarea acestora de achitarea a circa o sută de milioane de lei, deși compania de transport se află cu plățile la zi, a declarat pentru Mediafax, Marin Aldea, noul director al Metrorex.

Potrivit Mediafax, firma și-a asumat finalizarea proiectului până la sfârșitul acestui an, iar Metrorex a achitat facturile la zi, respectând contractul cu Astaldi.

Totodată, după ce Astaldi a condiționat accelerarea ritmului de lucru de achitarea  costurilor din instanță (94 de milioane de lei), directorul Metrorex a anunțat că a insistat ca lucrările la Magistrala 5 să fie terminate la termenul stabilit, iar cele două părți au convenit eșalonarea sumei.

În luna iunie, Dumitru Șodolescu, fostul director general al Metrorex, dădea ca sigură finalizarea magistralei 5 de metrou, Drumul Taberei – Eroilor în luna decembrie 2019, după opt ani de lucrări.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video