Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Incendiul la complexul Confort City. Un bloc de 10 etaje a fost cuprins de flăcări

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 3051

Un incendiu a izbucnit, marţi după-amiază, la etajul zece al unui bloc dintr-un complex rezidenţial aflat în sectorul 3 al Capitalei, flăcările cuprinzând o suprafaţă de aproximativ 400 de metri, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti. Incendiul la complexul Confort City. Un bloc de 10 etaje a fost cuprins de flăcări Un incendiu a izbucnit, marţi după-amiază, la etajul zece al unui bloc dintr-un complex rezidenţial aflat în sectorul 3 al Capitalei, flăcările ... Cartierul reprezintă o investiţie a fraţilor Negoiţă.

Sursa: mediafax.ro

Flăcările au cuprins întreaga mansardă a unui bloc cu patru scări. Zeci de oameni au fost evacuaţi.

Un bloc cu 11 etaje plus mansardă. Acoperişul ardea în totalitate, o suprafaţă de 400 mp ardea generalizat. Nu avem suficientă apă. Utilizăm 5.000 de litri pe minut doar la o autospecială", a declarat Daniel Vasile, ISU Bucureşti, potrivit rtv.ro.

26 autospeciale cu apă şi spumă au venit la faţa locului şi încearcă să stingă incendiul folosind apă din autospeciale, deoarece nu se pot conecta la o sursă de apă din clădire. Tot acolo se află un echipaj de descarcerare şi unul de prim-ajutor. Se pare că incendiul ar fi fost provocat de un aparat de aer condiționat.

Cel mai mare proiect, Confort City: 1.000 de familii în 1.680 de apartamente la marginea Capitalei. Reportaj în complexul rezidenţial al fraţilor Negoiţă Celebra "locaţie" invocată în repetate rânduri de către consultanţii imobiliari pare a fi mai puţin importantă în această perioadă ... Cartierul a fost dezvoltat de fraţii Robert şi Ionuţ Negoiţă şi a fost finalizat în 2011. Acesta se întinde pe o suprafaţă de 45.000 mp, iar cele 12 imobile au un regim de înălţime de P+11 etaje. Complexul este situat la 10 km depărtare de Piaţa Unirii, din centrul Capitalei.

Reprezentanţii ansamblului de locuinţe au declarat că locatarii vor beneficia de suport, vor fi cazaţi în următoarele zile într-o unitate hotelieră, după care le vor fi puse la dispoziţie locuinţe deţinute de dezvoltatori, până la repararea propriilor cămine. 

CITEŞTE ŞI:  Cât de periculoasă este clădirea în care lucrezi? Clădirile de birouri nu sunt întotdeauna ridicate ca la carte, iar riscurile sunt mai mari decât îşi imaginează atât ... Cât de periculoasă este clădirea în care lucrezi?

 
 
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video