Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Încep lucrările de reabilitare pentru 132 de blocuri din București

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 2760

Aproximativ 47 de milioane de euro vor fi folosiți pentru reabilitarea termică a 132 de blocuri din Capitală.
Primăria Municipiului București (PMB) a aprobat recent, în cadrul unei ședințe a Consiliului General al Municipiului București (CGMB), indicatorii tehnico-economici aferenți acestui proiect, urmând ca lucrările să fie demarate în cel mai scurt timp de Compania Municipală Consolidări.

reabilitare termica 1În prima etapă a programului municipal de reabilitare termică sunt incluse 552 de blocuri din Capitală, însă, deocamdată vor fi reabilitate 132, după cum urmează: 101 blocuri din sectorul 3 (32 de milioane de euro), 15 blocuri din sectorul 4 (7 milioane de euro) și 16 blocuri din sectorul 6 (8 milioane de euro).

Reabilitarea termică a blocurilor este un proces care nu s-a desfășurat uniform în toate sectoarele, înregistrându-se diferențe mari între acestea, diferențe care au la bază cauze obiective, în special de ordin bugetar. Prin urmare, Primăria Generală dorește să compenseze aceste neajunsuri, din dorința de a asigura cetățenilor tratament egal, indiferent în ce sector locuiesc. Asteaptăm în continuare  proiecte, nu doar din partea primăriilor de sector, ci și direct de la Asociațiile de Proprietari interesate”, a precizat Gabriela Firea, primarul general al Capitalei. 

Potrivit schemei de finanțare, asociațiile de proprietari vor trebui să suporte 20% din cheltuieli, în timp ce municipalitatea va asigura restul de 80%.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video