Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Încep lucrările la pasajul peste DN 1A de la Mogoșoaia

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 1750

Pasajul peste DN1A de la Mogoșoaia va fi gata în cel mult 24 de luni. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a predat joi, 9 aprilie 2020, amplasamentul către STRABAG SRL pentru demararea lucrărilor de construcție.

sursa foto: http:/www.ziare.com/economie/infrastructura/constructia-pasajului-mogosoaia-a-inceput-cu-o-amanare-de-6-luni-pro-infrastructura-in-loc-sa-lucram-asteptam-hartii-1580431Până la începerea efectivă a lucrărilor, antreprenorul va face organizarea de șantier și se va aproviziona cu materialele necesare execuției acestora.
„Vorbim despre o lucrare foarte importantă ce duce la decongestionarea traficului în zona intersecției cu DN 1A a Centurii București. Considerăm ca antreprenorul are toată determinarea pentru a finaliza aceast proiect chiar înainte de termenul menționat în contract, este vorba despre 24 de luni începând de astăzi. Chiar dacă suntem în plină pandemie, pe șantiere se poate lucra cu respectarea măsurilor de protecție impuse în această perioadă. Acum suntem printre puținii care putem să mișcăm mai mult lucrurile și este vital ca proiectele noastre să continue, fiind suportul economiei naționale în perioada de criză”, a precizat Ovidiu Barbier, director general adjunct al CNAIR.
Pasajul Mogoșoaia va fi amplasat pe Centura București, între km 66+540 - km 67+340 și include rampa de urcare (km 66+580 – km 66+810), rampa de coborâre km (66+920 - km 67+150), pasajul superior peste DN 1A, precum și breteaua de acces 7 (km 66+870 - km 67+340) și breteaua de acces 8 (km 66+870 km 67+280).
Valoarea totală a contractului pentru proiectarea și construcția pasajului de la Mogoșoaia este de 32.259.665,70 lei fără TVA.
Durata de realizare a acestui contract este de 30 de luni, din care șase luni pentru activitatea de proiectare și 24 de luni pentru execuția lucrărilor, perioada de garanție a acestora fiind de zece ani.

Taguri: cnair, dn1a, mogoşoaia, pasaj
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video