Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Începe ediţia de septembrie a Project Expo! Cu 40.000 euro se pot cumpăra apartamente sau vile la alegere

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2981

Târgul Imobiliar Project Expo continuă tradiţia de a oferi clienţilor Apartamente cu două camere, la 31.000 euro şi loc de parcare inclus. Unde se găsesc asemenea oferte? Zona de sud a Bucureştiului pare să se dezvolte special pentru cei cu bugete mici care vor totuşi să cumpere o locuinţă nouă, construită după ... cele mai bune preţuri pentru o gamă largă de locuinţe. Plafonul maxim oferit de Prima Casă pare chiar generos, raport la ofertele din cadrul târgului. Astfel, 40.000 euro se dovedeşte a fi o sumă suficientă pentru orice vor clienţii să cumpere: de la garsoniere la case pe pământ.

casaTârgul Imobiliar PROJECT EXPO deschide porţile ediţiei de septembrie de vineri până duminică, respectiv în intervalul 14-16 septembrie, la Sala Palatului. Cea mai bine reprezentată zonă în cadrul Târgului Imobiliar este Sudul Capitalei. Patru agenţii imobiliare şi trei dezvoltatori au oferte în sectorul patru al Bucureştiului sau în Popeşti Leordeni.  În acest perimetru, preţurile sunt de aproximativ 30.000 euro pentru apartamentele cu două camere şi 40.000 euro, pentru cele cu trei camere. În plus, clienţii pot primi vouchere în valoare de până la 2.500 euro pentru a cumpăra mobilier de la Mobexpert, la achiziţia unei astfel de locuinţe.

Tot un voucher oferă şi Ozone Homes Paradox imobiliar: proprietarii de locuinţe vor costuri mai mici, dar nu sunt dispuşi să şi acţioneze în acest sens O întreţinere mai mică, o casă economică, mobilă şi utilităţi care să se strice rar. Este visul oricui, numai că nu oricine se şi apucă să facă ... pentru clienţii care vor cumpăra în ansamblul Avalon Residence, din nordul Capitalei. Acesta este în valoare de 1.000 de euro şi este valabil în magazinele Flanco.

Vilele de 110 mp costă 51.000 euro, în cadrul Project Expo

Casele de vacanţă, o afacere bună pentru proprietari, dar păguboasă pentru clienţi Confortul este taxat drept lux, iar clienţii care doresc să îşi cumpere o a doua locuinţă simt acest lucru în mod direct atunci ... La capitolul vile, tot Premier Service oferă o vilă cu etaj, de 110 mp si 300 mp teren, la un preţ de 51.000 euro. La fel de accesibile sunt şi vilele construite de Alamco pe terenul clientului, în orice zonă. Astfel, pentru o casă de 73 mp, constructia va costa 37.500 euro.

Revenind la zona de sud, în cadrul Târgului Imobiliar Project Expo se vor lansa şi ansambluri rezidenţiale noi. Gama Residence Metalurgiei este cel mai nou şi mai mare complex rezidenţial aflat în construcţie în interiorul Bucureştiului. Apartamentele, deşi sunt construite în 2012, au aceleaşi preţuri cu cele vechi din aceeaşi zonă, ridicate în anii ’66-’76. Mai exact, o garsonieră porneşte de la 27.000 euro, iar suprafaţa ei este de 30 mp utili.

Un alt ansamblu care se lansează în cadrul târgului imobiliar este triplexul Stella Residence. Acesta este format din trei tipuri de vile cuplate, de dimensiuni aproximativ egale, cu regim mic de înălţime (Parter + Etaj + Pod). La cererea clienţilor, conceptul poate fi adaptat pe orice lot de teren de minimum 400 mp, iar construcţia durează trei luni.

Tot în cadrul PROJECT EXPO se lansează şi ultima etapă a ansamblului Metropolitan Residence. Pe un teren de 13.000 mp se vor înălţa încă şapte blocuri cu cinci etaje, compuse din apartamente cu două şi trei camere. Cele 343 de locuinţe Chilipiruri de criză: vile de până la 700.000 euro, oferite la loto pentru 10 euro Sătulă să vadă piaţa imobiliară blocată, o companie a găsit un concept revoluţionar pentru a vinde case: loterie. Pe scurt, proprietarul îşi ... vor avea preţuri cuprinse între 35.000 euro pentru două camere şi maximum 76.000 euro pentru trei camere.

Vizitatorii târgului au posibilitatea de a participa la o tombolă cu premii. Condiţia este să dea like paginii de facebook a Târgului Imobiliar Project Expo, precum  şi paginii companiei Premier Service, partener al evenimentului, sau să completeze chiar în cadrul târgului formularul de înscriere în concurs. Câştigătorii vor primi, prin tragere la sorţi, obiecte de mobilier şi electrocasnice.

CITEȘTE ȘI:  Apartamente pe două etaje la 50.000 euro, pentru clienţi cu bugete mici şi fără prejudecăţi Atunci când pleacă în căutarea unui apartament, toţi clienţii se uită după cea mai bună ofertă. Indiferent dacă bugetul este mic sau ... Apartamente pe două etaje la 50.000 euro, pentru clienţi cu bugete mici şi fără prejudecăţi

 

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

macheta_pentagon.jpg
OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video