Târgul Naţional Imobiliar marchează şapte ani de organizare şi anunţă începerea ediţiei de primăvară. De vineri până duminică, la Palatul Parlamentului, se desfăşoară astfel unul dintre cele mai importante evenimente de profil de pe piaţa românească. Ca o noutate, la TNI se vor putea negocia preţurile apartamentelor, vor putea fi analizate oferte noi şi studiate oferte de genul plata în rate la dezvoltator.

24932-targ_imobiliar.jpgUna dintre cele mai interesante perspective ale expozanţilor de la TNI vine din partea Greenfield Residence. Compania care dezvoltă proiectul anunţă un nou sistem de negocieri personalizate. Acesta este dedicat clienţilor care sunt dispuţi să achite integral locuinţele dorite. În plus, reprezentanţii Greenfield le propun vizitatorilor o nouă viziune asupra preţului in îmobiliare – preţul/kilogram.

Mulţi dintre noi ar fi surprinşi să afle că în timp ce pentru un kg de cireşe ni se cere sa plătim aproximativ 10 lei, aceeaşi unitate de măsura pentru o garsonieră se tranzacţionează în Greenfield cu doar 2,04 lei, iar pentru un apartament de 3 camere cu doar 1,88 lei”, a mai declarat Loredana Roşu, reprezentantul companiei.

Astfel, cei interesaţi să achiziţioneze o locuinţă cu vedere la Pădurea Băneasa pot găsi în oferta Greenfield garsoniere incepand de la 47.000 euro (TVA inclus), apartamente cu două camere de la 58.000 euro (TVA inclus) şi apartamente cu 3 camere de la 79.000 euro (TVA inclus). Fiecare ofertă are un loc de parcare inclus în preţ.

Proiecte noi, lansate la TNI

Ofertele noi se vor găsi de asemenea la TNI, în acest sfârşit de săptămână. În cadrul evenimentului se lansează Sudinvest Residence. Este vorba despre un bloc mic, de doar trei etaje, care va scoate pe piaţă 16 apartamente. Blocul este construit la graniţa dintre Berceni şi Popeşti Leordeni, cu acces facil către metrou, centre comerciale şi spaţii verzi. În acest bloc, apartamentele cu două camere au preţuri care pornesc de la 42.000, iar clienţii care au nevoie de finanţare vor putea beneficia de ajutorul companiei dezvoltatoare.

Ratele la dezvoltator, din nou pe piaţă

Ratele la dezvoltator au fost mult timp o metodă preferată de clienţi, dar din cauza rentabilităţii scăzute pentru proprietarii construcţiei, acestea au dispărut de pe piaţă. La TNI se vor găsi însă şi acest gen de oferte. Ansamblul Senior Residence Otopeni oferă această oportunitate clienţilor care sunt interesaţi de nordul oraşului. Sistemul acceptat este de avans de 25% şi rate pe 10 ani. Preţul apartamentelor începe cu 42.000 euro, TVA inclus şi fiecare locuinţă vine cu un loc de parcare gratuit.

 

24 May 2012