Biroul din Bucureşti al firmei globale de avocatură White&Case îşi va desfăşura activitatea într-o noua locaţie, aflată în clădirea de birouri Europe House din Piaţa Victoriei, au anunţat reprezentanţii CB Richard Ellis România, compania de consultanţă imobiliară care a intermediat acest proiect. Spaţiul, situat la etajul 6 al clădirii de birouri, are o suprafaţă totală de 1.550 mp, care permite o compartimentare generoasă, cu o pondere echilibrată între birourile propriu-zise şi alte zone auxiliare precum săli de conferinţă, bibliotecă sau spaţii de relaxare.

17053-172550-relocare.jpgAlegerea Europe House s-a datorat mai multor avantaje, printre care: locaţie centrală, în apropierea unuia dintre polii lumii de afaceri bucureştene, facilitând şi apropierea fizică de marea parte a clienţilor firmei, acces facil din toate zonele oraşului, susţinut de o infrastructură de transport cât mai eficientă, un istoric relevant în ceea ce priveşte exploatarea imobilului, un spaţiu uşor de compartimentat, care poate fi structurat modular, astfel încât să permită modificări ulterioare, în măsura necesităţilor.

Clădirea Europe House a devenit de-a lungul anilor o emblemă pentru Piaţa Victoriei. În prezent, Europe House găzduieşte sediile unor companii ca Orange, Alico, BCR Banca pentru Locuinţe, BSS, CA Immo si CBRE. Clădirea a fost dezvoltată de către GTC şi vândută în 2003 către fondul de investiţii Europolis. Începând de la 1 ianuarie 2011, Europolis a devenit parte a CA Immo Group.


Sursa

16 March 2011