0-1253-98992mare.jpgUn complex turistic de patru stele, care va include un restaurant şi un hotel, va fi construit în următorii trei ani în Zalău, judeţul Sălaj, investiţia, în valoare de cinci milioane de euro, aparţinând SC Total As Distribuţie Grup SA Zalău, informează Mediafax. Administratorul firmei investitoare, Ioan Mureşan, a declarat ieri că pentru a putea realiza acest proiect a fost achiziţionat un teren de 5.000 de metri pătraţi într-una din zonele rezidenţiale ale oraşului.
"Am achiziţionat, în zona cunoscută drept Grădina Poporului, din Zalău, 5.000 de metri pătraţi de teren, care vor fi utilizaţi pentru ridicarea, în două etape, a unui complex de patru stele. Mai întâi va fi ridicată o clădire cu o parcare de cincizeci de locuri la subsol, bar, sală de bowling şi club de noapte la parter, un restaurant de 350 de locuri la etaj şi o a doua sală de 120 de locuri la mezanin. Faza a doua a proiectului vizează construirea unui hotel de cincizeci de camere, care va avea, la rândul lui, parcare subterană, dar şi piscină şi sală de fitness. Investiţia va fi de cinci milioane de euro, iar complexul va fi gata în trei ani", a spus Mureşan.
Acesta va fi cel de-al doilea complex turistic de patru stele care va fi ridicat în Zalău, după cel deţinut de SC Vidalis SA şi aflat în curs de finalizare.

Sursa

19 March 2008