0-551-467125e054405.jpgPotrivit reprezentilor Hercesa, investitia totala, cuprinzand pretul terenului, costurile de demolare si cele de urbanizare, va ajunge la aproximativ 200 mil. euro.
Complexul rezidential "Vivenda Residencias" va fi construit in zona de est a Capitalei, pe strada Baia de Arama si va cuprinde aproximativ 1.400 apartamente cu garaje, zone comerciale, spatii pentru gradinite, locuri de joaca si spatii verzi.

 

quote Ansamblul are drept clienti-tinta si pe romanii care lucreaza in Spania, nu doar pe cei din Romania, compania lucrand la o strategie in acest sens pentru a le oferi posibilitatea de a cumpara locuinte in Vivenda Residencias prin credit bancar quote
  Juan Jose Cercadillo Garcia, presedinte Hercesa  
Constructia ansamblului se va derula in cinci faze, urmand sa fie finalizata in totalitate in doi ani.

Noul complex va fi o zona rezidentiala inchisa cu acces controlat.

Compania a anuntat la sfarsitul lunii mai ca va construi impreuna cu fondul cipriot de investitii Bluehouse Capital un proiect rezidential cu 1.400 de apartamente pe un teren de 13 hectare in zona Ghencea din Bucuresti, in urma unor investitii estimate la peste 300 milioane euro.

Un alt proiect al Hercesa Imobiliaria va fi constructia unui ansamblu rezidential cu circa 800 de apartamente, dezvoltat pe soseaua Orhideelor din Capitala, pe terenul fostei fabrici de paine Spicul.

De asemenea, Hercesa a achizitionat in 2004 cladirea Cismigiu, unde va dezvolta viitorul sediu al Hercesa Romania si un hotel.
Reprezentantii Hercesa nu au specificat cand vor demara lucrarile de restaurare ale cladirii si investitia.

Prezenta pe piata romaneasca din 2004, Hercesa este o companie de dezvoltare imobiliara cu o experienta de 30 de ani pe piata si cu sediul central in Spania.

Sursa

15 June 2007