Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Investiție de 6 milioane de euro, într-un proiect rezidențial din centrul Bucureștiului (FOTO)

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 3410

Un nou proiect rezidențial de lux își face loc în peisajul bucureștean. Dezvoltator al centrului comercial din Pitești, grupul Euromall investește circa 6 milioane euro în Vernescu Residence, proiect ce poartă semnătura Westfourth Architecture.

Vernescu ResidenceVernescu Residence este cel mai nou proiect lansat pe piața rezidențială bucureșteană, dezvoltat de către Metropolitan Developments, parte a grupului Euromall. Oamenii de afaceri israelieni spun că investiția se va ridica la 6 milioane euro și că ansamblul va fi finalizat în primăvara anului viitor.

„Vernescu Residence este un proiect exclusivist, atât în ceea ce privește caracteristicile arhitecturale și integrarea în decorul existent, cât și în ceea ce privește împărțirea spațiilor interioare și a aprtamentelor. Confortul viitorilor proprietari a fost un element de referință și a fost materializat în finisaje de excepție, izolații termice și fonice de foarte bună calitate. Clădirea va beneficia de o sală de sport proprie, accesibilă tuturor locatarilor și de o parcare subterană spațioasă”, subliniază reprezentanții proiectului.

  • Cu o suprafață construită de 6.000 mp, blocul cu șase niveluri va avea 36 apartamente
  • În clădirea de pe strada Sfinții Voievozi vor exista 18 tipuri de locuințe, cu una, două, trei și patru camere
  • Apartamentele vor avea suprafețe începând de la 62 mp și până la 207 mp

Dezvoltator cu o activitate intensă înainte de criză, Euromall este cunoscut cu precădere datorită centrului comercial din Pitești, achiziționat ulterior de compania austriacă Immofinanz. În urmă cu câțiva ani, investitorii israelieni anunțau extinderi în valoare de sute de milioane euro în România, însă odată cu apariția crizei, proiectele au fost înghețate. Întrucât semnalele din piață sunt pozitive, aceștia spun că Vernescu Residence este primul dintr-o serie de „proiecte de acest gen ce urmează a fi lansate în București în viitorul foarte apropiat”.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

 

 

 

 

 

 

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video