Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Investiţii imobiliare de amploare, în sectorul 5

Publicat: | Autor: IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2256

Un nou cartier prinde contur în sectorul 5 al Capitalei, la mică distanţă de zona centrală. Tinta unor investiţii de amploare, noul cartier Rahova a apărut ca răspuns la cerinţele clienţilor cu venituri medii, care vor să beneficieze de avantajele unui apartament nou, fără a trebui să renunţe la confortul urban.

dream-residencePotenţialul cartierului Rahova a atras atenţia mai multor dezvoltatori imobiliari, iar zona s-a transformat semnificativ, în ultimii ani. Una dintre cele mai însemnate investiţii a fost făcută în ansamblul Dream Residence, ridicat într-o zonă linişită, cu infrastructură nouă, cunoscută şi sub numele de „noul cartier Rahova”.

„Întreg ansamblul a fost conceput pentru a răspunde cerinţelor şi nevoilor clasei medii. Am încercat să oferim o alternativă tuturor celor care doresc un apartament nou, în oraş, la mică distanţă de centrul Bucureştiului, însă fără să fie obligaţi să plătească sume uriaşe. Ne-am propus şi am reuşit să oferim calitate, la preţuri accesibile”, subliniază reprezentanţii Dream Residence.

Avantajele zonei şi ale proiectului desfiinţează prejudecăţile legate de renumele cartierului

Deşi se află la doar câţiva kilometri de centrul Capitalei, zona Rahova este privită de multe ori cu reticenţă de către potenţialii cumpărători. Însă majoritatea celor care se deplasează la faţa locului ajung să cumpere, spun agenţii imobiliari, deoarece avantajele zonei şi proiectul în sine reuşesc să desfiinţeze prejudecăţile.

 „Îmi căutam o locuinţă şi voiam neapărat un apartament nou. Deşi nu puteam să iau un credit prea mare, nici nu voiam să locuiesc undeva la marginea Bucureştiului, că nu am maşină. Sună ca un clişeu, dar răspunsul la toate cerinţele mele a fost Dream Residence: e la doar cinci kilometri de centru şi am plătit mai puţin decât aş fi plătit pentru o locuinţă dintr-un ansamblu din afara oraşului. În plus, am tot ce îmi trebuie în incinta complexului”, spune Cosmin B., unul dintre cei mai tineri proprietari din zonă.

Aprecierea clienţilor se resimte dincolo de cuvinte, întrucât proiectul Dream Residence a ajuns la cea de-a cincea etapă. Urmează construcţia a încă 15 blocuri, cu 700 apartamente cu una, două şi trei camere, pe aceeaşi reţetă de succes: materiale de calitate, finisaje premium şi preţuri pe care să şi le poată permite orice client de rând.

„Lucrările de construcţie vor începe în luna iunie, iar la sfârşitul acestui an plănuim să dăm în folosinţă mai bine de 100 de locuinţe şi peste 1.000 mp de spaţii comerciale. Proprietarii vor fi mulţumiţi să regăsească un număr mai mare de spaţii verzi şi locuri de joacă, precum şi o terasă, un restaurant, salon de cosmetică, farmacie şi unitate bancară. De asemenea, este important de menţionat faptul că zona este monitorizată şi beneficiază de pază non-stop”, arată reprezentanţii Dream Residence.

Accesul facil către mijloacele de transport în comun este unul dintre cele mai mari avantaje de care se bucură locatarii din Dream Residence. Cu toate acestea, dezvoltatorii nu au neglijat proprietarii de automobile şi au proiectat un număr suficient de locuri de parcare – fiecare apartament vine la pachet cu un loc de parcare inclus în preţ, însă există şi parcare subterană, cu spaţii contra cost.

NU RATA: Avantajele locuinţelor noi recuceresc clienţii. Ce s-a schimbat în 2014, faţă de 2008? Interesul pentru locuinţele noi din Bucureşti s-a mărit de zece ori faţă de perioada anterioară crizei, arată cea mai recentă analiză IMOPEDIA.ro. ... Avantajele locuinţelor noi recuceresc clienţii. Ce s-a schimbat în 2014, faţă de 2008?

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video