DEGI Titan, companie deţinută de Aberdeen Immobilien KAG, anunţă relansarea centrului comercial Iris Shopping Center Titan în urma unor investitii de aproximativ 10 mil. euro, direcţionate către modernizarea mallului. Proiectul se redeschide pentru public astăzi.

21822-iris_shopping_center_33d3cb223b.jpgÎn ultimile luni, în cadrul centrului au avut loc ample lucrări de modernizare (interioare şi exterioare), precum şi extinderea mixului de chiriaşi. Aleile comerciale au fost reconfigurate astfel încât să permită un spaţiu mai amplu pentru creşterea traficului, precum şi să ofere o mai mare vizibilitate magazinelor. Alte schimbări au vizat extinderea suprafeţelor de vânzare a unor magazine, precum şi un nou design al căilor de acces către Auchan. Centrul se va deschide sub noua poziţionare în data de 4 noiembrie, cu peste 25 de magazine. Finisările tuturor elementelor noi de construcţie şi design vor fi finalizate până în primăvara anului 2012.

Printre noii chiriaşi ai mallului se numără C&A şi Deichmann. C&A a închiriat o suprafaţă de 1.800 mp, împărţită pe două etaje, în timp ce Deichmann va ocupa un spaţiu de 500 mp la primul etaj.

„Am suplimentat investiţia în această proprietate pentru că avem încredere în potenţialul acestui centru şi dezvoltării părţii de est a Bucureştiului", a declarat Harald Floer, director de fond în cadrul Aberdeen.

Auchan Titan, cel mai mare hypermarket din reţeaua locală, cu o suprafaţă de vânzare de 16.000 mp, beneficiază de 90 de case de marcat şi aşteaptă peste un milion de vizitatori lunar.

Iris Titan Shopping Center a fost inaugurat în anul 2008 şi are o suprafaţă închiriabilă de peste 48.000 mp. Centrul comecial oferă vizitatorilor peste 2.000 de locuri de parcare exterioare şi interioare. DEGI a cumpărat centrul comercial în 2008 de la dezvoltatorul proiectului, grupul Avrig 35, pentru suma de 140 mil. euro.


Sursa

4 November 2011