Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Isărescu: Avem un număr semnificativ de credite neperformante

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 3162

Instituţiile de credit din România au un număr semnificativ de credite neperformante, care se încadrează în tendinţele mondiale, iar nerestructurarea acestor credite poate duce la nerecuperarea activelor. Declaraţia aparţine guvernatorului BNR, Mugur Isărescu.

sursa: romaniainternational.com"Avem un număr semnificativ de credite neperformante. Nu este în afara tendinţelor mondiale, dar este un număr semnificativ, care nu poate fi neglijat câtuşi de puţin", a menţionat Isărescu, citat de NewsIN.

Guvernatorul BNR a făcut referire şi la întârzierile de peste 90 de zile şi la cele de 60 de zile.

"Nerestructurarea acestor credite neperformante este de natură să ducă, pe de o parte, la nerecuperarea activelor", susţine Isărescu, care a adăugat că, pe de altă parte, sunt "consecinţe micro şi macroeconomice negative".

Isărescu a subliniat că România are şi un grad scăzut de capitalizare a economiei şi un grad ridicat de prudenţă a băncilor în ceea ce priveşte creditarea.

"În acest context, asigurarea finanţării activităţii împreună cu controlul costurilor pot fi condiţii posibile de relansare generală a economiei", a mai spus Isărescu.Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video