0-1557-pic.jpgDezvoltatorul israelian Shapir Projects Europe a anuntat lansarea proiectului rezidential North Park Residence in partea de nord a Bucurestiului,in apropiere de Padurea Baneasa si de Scoala America. Acesta va fi amplasat pe un teren de o suprafata de aproape  75.730 metri patrati si va absorbi o investitie totala de 200 milioane de euro.

Conform declaratiei Alinei Stan, General Manager al Promark Real Estate, agentul exclusiv de Marketing si Vanzari pentru North Park Residence, vanzarile in cadrul proiectului dezvoltat de Shapir au luat deja startul, existand chiar contracte de pre-cumparare pentru peste zece apartamente. Preturile locuintelor pornesc de la 78.000 de euro plus TVA pentru o garsoniera de 50 mp. Alina Stan a mai adaugat ca preturile anuntate sunt cele de pornire, fiind asteptata insa o crestere a acestora o data cu inaintarea proiectului.

North Park Residence va avea o suprafata construita desfasurata de 175.000 metri patrati pe care se vor afla 38 de cladiri dintre care 34 cladiri rezidentiale ce vor oferi 1.500 de locuinte, de la garsoniere, apartamente cu 2 sau trei camere, pana la penthouseuri. Potrivit dezvoltatorului, lucrarile vor dura circa cinci ani, iar compania va construi in Pipera si o statie de betoane pentru a ajuta la ridicarea proiectului.

North Park Residence va avea trei faze de dezvoltare. In prima etapa urmeaza sa fie livrate 400 de apartamente, iar in cea de-a doua si cea de-a treia etapa vor pune la dispozitie 9.000 metri patrati de suprafete comerciale. North Park Residence va dispune si de una dintre cele mai mari parcari subterane din tara construita pe un singur nivel, cu o suprafata de aproximativ 75.000 metri patrati si cu1.850 locuri de parcare. North Park va dispune astfel de 20% suprafata construita si 80% spatiu vrede.

Sursa

25 September 2008