Dupa aspre negocieri, cantaretul canadian Justin Bieber, a devenit proprietarul unei somptuoase vile situata in cartierul de lux Calabasas din Los Angeles, situat la 35 km de Hollywood.

24225-justin-bieber-photo-30.jpgJustin Bieber, in varsta de 18 ani, a intrat deja in categoria artistilor milionari. Ceea ce nu inseamna ca este ispus sa arunce cu banii in dreapta si in stanga. Dimpotriva, preocupat de bunul mers afacerilor sale, cantaretul canadian incearca, de fiecare data, sa-si reduca la maxim cheltuielile.

O ultima dovada in acest sens: potrivit publicatiei TMZ, Justin a reusit , in urma unor intense negocieri, sa cumpere o vila de peste 830 mp la Calabasas, in California, la un pret mai mic cu 1,5 milioane de dolari fata de cel initial.

Astfel, in loc sa plateasca 7,5 milioane de dolari pentru noua sa locuinta, cantaretul a dat numai 6 milioane. El va primi cheile proprietatii sale, o resedinta care dispune de un sistem de securitate performant, la sfarsitul lunii iunie.

„Justin este binevenit la Calabasas, iar viata sa privata va fi respectata, la fel ca a tuturor celorlalti locuitori”, a promis primarul Calabasas, Mary Sue Maurer.

 

Sursa

5 April 2012