Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Un nou Kaufland, în București

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2593

Bucureștenii vor avea un nou Kaufland, începând de joi, 23 octombrie. Prezent de aproape 10 ani în România, retailerul german va inaugura al optulea magazin din Capitală. Kaufland a început lucrările la un nou hipermarket. Află unde se va situa! Kaufland continuă să se extindă în România. Săptămână aceasta, liderul pieţei locale de comerţ alimentar a demarat  lucrările ... Planurile de extindere nu se opresc aici – până la sfârșitul acestui an, Kaufland va avea zece puncte de lucru în București și 100 în întreaga țară.

Un nou Kaufland, în BucureștiUn nou hipermarket Kaufland își deschide porțile în București. Al optulea magazin din Capitală al retailerului german se află în cartierul Berceni, în locul unei foste hale industriale de pe platforma Romprim. Pentru acest hipermarket, germanii au cumpărat anul trecut o parcelă de 18.000 mp din platforma de 57.000 mp deținută de cel mai mare producător de autospeciale din România.

Liderul pieței locale de retail, Kaufland va inaugura mâine magazinul cu numărul 98 de la noi din țară, plănuind ca în următoarele două luni să își mărească rețeaua la 100 magazine. Grupul Kaufland este printre cele mai mari din Europa, având peste 1.100 magazine în șapte țări (Germania, Polonia, Cehia, Croația, Slovacia, România și Bulgaria).

„Kaufland România a creat până în prezent peste 12.700 de noi locuri de muncă directe în România, la sediul central din București, în magazinele deschise, precum și la centrele logistice situate în Parcul Industrial Ploiești și Turda. Regionalitatea constituie unul din punctele forte Kaufland. Portofoliul nostru este axat în principal pe produse de la furnizori naționali și regionali, ceea ce contribuie la întărirea economiei locale”, se arată pe site-ul companiei.

  • Valoarea vânzărilor plasează Kaufland pe primul loc între retailerii din România, înaintea Metro Cash&Carry, Auchan și Carrefour
  • Kaufland a înregistrat o creștere a profitului cu peste 20% în 2013, la 75 milioane euro
  • Cifra de afaceri a retailerului german a urcat cu 13% anul trecut, ajungând la 1,64 miliarde euro

Cel mai mare retailer de pe piața românească își continuă planul de extindere: la mijlocul lunii octombrie, a fost deschis cel de-al treilea magazin Kaufland din Oradea, iar de la începutul lui 2014, au fost inaugurate hipermarketuri în Târgu Mureș, Oradea, Târgoviște, București, Arad, Gherla și Vatra Dornei.

CITEȘTE ȘI:

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video