Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

KFC a investit 300.000 de euro într-un restaurant la Brăila

Publicat: | Sursa: Ziarul Financiar | Numar afişări: 2114

Reţeaua de tip fast-food KFC va deschide la Brăila al 40-lea restaurant al companiei şi primul din acest oraş şi estimează încasări de 1 mil. euro. KFC a investit peste 300.000 de euro în restaurantul aflat în Promenada Mall.

sursa: info-pitesti.roKFC Brăila este primul restaurant pe care compania îl deschide în 2011 dintr-un total de zece restaurante planificate pentru acest an.

Compania vrea astfel să ajungă la un total de 50 de unităţi pe piaţa locală în 2011 şi o cifră de afaceri de 180 de milioane de lei (43 de milioane de euro), în creştere cu 12% faţă de 2010. Restaurantele KFC sunt operate din 1997 de compania US Food Network în sistem de franciză. Puiu Popoviciu şi Nicolae Badea sunt acţionarii companiei US Food Network prin intermediul companiei cipriote Tatika Investments.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video