Dezvoltatorul Ecovillas lansează ansamblul LOFT Green Apartments, situat chiar în mijlocul pădurii de la Mogoșoaia. Vor fi 154 de apartamente tip boutique cu 1, 2 și 3 camere, construite în cel mai modern și autentic sistem loft și cu un parc de 3000 mp, delimitat de liziera pădurii. Construcția va fi realizată în 2 faze, în prima etapă urmând să fie livrate 44 de apartamente, cu termen de finalizare mai 2019. Valoarea totală a investiției este de 10 milioane de euro și va fi acoperită din fonduri proprii ale dezvoltatorilor și investitorilor, precum și din creditare bancară.

 

Ultimul trend în materie de design, conceptul a aparut în toate capitalele europene, atât pentru locuințe cât și pentru restaurante/baruri. Spre deosebire de conceptul pentru barurile și restaurantele din construcțiile interbelice, bazat pe hard loft, cel pentru locuințe noi este denumit soft loft și reușește să îmbine armonios arhitectura modernă cu minimalismul, ingeniozitatea și calitatea excepțională a construcției.

LOFT by Ecovilas va fi primul ansamblu de acest gen din România. Clădirea are o arhitectură unică, sub semnătura unei echipe de tineri arhitecți români coordonată de Maxim Calujac (un arhitect tânăr cu multe premii câștigate pentru inovația în materie de arhitectură contemporană). Construită cu grijă pentru stil și pentru comfort, cele 3 clădiri sunt orientate astfel încât fiecare cameră are vedere la pădure și fiecare apartament este unic (44 de apartamente total diferite). Respectând stilul locuințelor exclusiviste, apartamentele au înălțimea de 2.9 m și aceeași înălțime au și ferestrele, care dau spre padure.

Pentru prima oară în România, constructorul folosește beton aparent, grinzi ascunse sub tavanul de beton perfect drept și cărămida aparentă de cea mai buna calitate. Acest gen de locuință este visul oricărui designer de interior și visul majorității familiilor tinere.

Dezvoltatorul Ecovilas este la a doua dezvoltare imobiliară în Romania, primul ansamblu fiind dezvoltat în sectorul 5 din București, fiind astăzi complet livrat și locuit. Compania a pornit în anul 2014 în urma asocierii a 3 investitori români cu o experiență de peste 10 ani în implementarea sistemelor de energie verde (geotermal/geotermic), construcții și imobiliare .

26 November 2018