Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Leul se prăbuşeşte. Cursul atinge un nou maxim istoric

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 3009

Leul este în cădere libere. Banca Naţională a României a afişat astăzi un curs de referinţă de 4,6481 lei pentru un euro. Dolarul a fost cotat la 3,7972 lei/dolar.

Leul se prăbuşeşte. Cursul atinge un nou maxim istoricCotaţiile monedei naţionale au continuat să urce pe piaţa interbancară, deşi banca centrală a fost prezentă în piaţă prin vânzări de euro, astfel că rata de schimb a atins un nou maxim istoric, de 4,6505 lei/euro.

După ce cursul a atins maximul de 4,6505 lei/euro, vânzările indirecte de euro din partea BNR au întors cotaţiile pe uşoară scădere, la 4,6470 - 4,6485 lei/euro.

„Banca centrală este prezentă în piaţă, dar după ce se va publica cursul de referinţă este posibil ca leul să-şi accentueze deprecierea. S-ar putea apropia de 4,7 lei/euro în această lună", a spus dealerul unei bănci citat de Mediafax.

Leul a început să se deprecieze încă de la deschiderea sesiunii, iar cotaţiile au depăşit 4,64 lei/euro, după ce Curtea Constituţională a anunţat că amână până în 12 septembrie adoptarea deciziei privind referendumul, cotaţiile îndreptându-se astfel spre maximul istoric, de 4,65 lei/euro.

Precedentul record pentru euro a fost atins pe piaţa interbancară săptămâna trecută, marţi, la 4,65 lei/euro.

AFLĂ Isărescu declară: cursul nu va depăşi 5 lei/euro Banca Naţională a României va interveni în cazul în care euro ar creşte necontrolat. Guvernatorul Mugur Isărescu a infirmat public ... dacă euro va ajunge la 5 lei

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video