Fiica regelui rock'n roll-ului, Elvis Presley, şi fosta soţie a regelui pop, Michael Jackson, vrea să vândă casa din Hidden Hills, California.

The Real Estalker anunţă că preţul cerut pentru locuinţa care se întinde pe o suprafaţă de aproape 750 mp şi care are cinci dormitoare şi cinci băi este de 8,995 milioane de dolari.

Proprietatea scoasă la vânzare de Lisa Marie Presley măsoară peste 120.000 mp de pajişti şi livezi. În afară de casa principală, mai există trei case de oaspeţi, piscină, spa şi o cascadă.

Lisa Marie Presley a achiziţionat proprietatea din California în decembrie 1993, cu suma de 3.225.000 de dolari. Fiica regretatului Elvis Presley avea pe atunci 25 de ani şi tocmai devenise singura moştenitoare a averii Regelui, care includea Graceland, locul în care îşi petrecuse copilăria.

În 2004, Lisa Marie a vândut toate imobilele deţinute de Elvis, în afară de Graceland, mogulului media Robert F.X.

Sillerman pentru 53 de milioane de dolari bani gheaţă, acţiuni în valoare de 22 de milioane de dolari în noua companie a acestuia, plus o datorie de 25 de milioane de dolari, bani pe care fiica celui numit "The King" avea să-i primească ulterior sub diferite forme.

9 November 2009