Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Locatarii imobilelor cu bulină roșie vor fi mutați în apartamentele Primăriei pe perioada lucrărilor de consolidare

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 1077

Primăria Municipiului București (PMB) va cumpăra 19 apartamente situate în sectoarele 3 și 4, care vor fi folosite pentru relocarea persoanelor care locuiesc în clădiri cu risc seismic, astfel încât locuințele acestora să poată fi consolidate.

sursa foto: http:/www.economica.net/locatarii-din-blocurile-cu-bulina-din-bucuresti-care-castiga-sub-salariul-mediu-isi-vor-putea-reabilita-locuintele-gratis_147548.htmlConsiliul General al Municipiului București (CGMB) a aprobat săptămâna trecută proiectul de act normativ potrivit căruia Primăria Capitalei va achiziționa 19 locuințe cu destinația de unități locative, în vederea asigurării locuințelor de necesitate pentru persoanele din imobilele ce vor fi supuse lucrărilor de intervenție - consolidare.

Astfel, autoritățile locale vor cumpăra nouă apartamente situate în Str. Spineni, nr. 4, Sector 4 și zece apartamente situate în Str. Grădinarilor, nr. 19-21, Sector 3.

Contractele de vânzare-cumpărare pentru cele 19 locuințe vor fi încheiate de către Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, care va plăti în total suma de 7.209.271 lei (fără TVA).

Cele 19 apartamente vor fi înscrise în domeniul public al Municipiului București cu destinația de “locuințe de necesitate” și vor fi administrate de Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video