Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Locuințele din UE s-au scumpit cu 4,5% în ultimul trimestru din 2017

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 491

Prețurile locuințelor din zona euro au crescut cu 4,2%, în timp ce casele și apartamentele din Uniunea Europeană (UE) s-au scumpit cu 4,5%  în al patrulea trimestru din 2017, față de aceeași perioadă a anului 2016.

preturi locuinte UEComparativ cu trimestrul al treilea din 2017, în ultimele trei luni ale anului trecut prețurile locuințelor au crescut cu 0,9% în zona euro și cu 0,7% în UE, arată datele publicate de Eurostat.

Statele în care a fost înregistrată cea mai mare creștere a prețurilor locuințelor în ultimul trimestru al anului trecut comparativ cu aceeași perioadă a lui 2016 sunt Irlanda (+11,8%), Portugalia (+10,5%) și Slovenia (+10%), în timp ce în Italia prețurile au scăzut cu 0,3%.

Comparativ cu trimestrul al treilea din 2017, cele mai mari scumpiri ale locuințelor au fost înregistrate în perioada octombrie-decembrie 2017 în Slovenia (+3,7%), Croația (+3,2%) și Cipru (+2,7%). Scăderi ale prețurilor locuințelor au fost înregistrate în Suedia (-2,8%), Danemarca (-1,7%),  Belgia (-0,4%) și Finlanda (-0,3%).

În România, în ultimele trei luni ale anului trecut locuințele s-au scumpit cu 1,2% față de trimestrul anterior. Pe de altă parte, în perioada octombrie-decembrie 2017 prețurile caselor și apartamentelor din țara noastră au crescut cu 10,5% comparativ cu perioada similară a anului 2016.

Zona euro cuprinde 19 țări: Belgia, Germania, Estonia, Irlanda, Grecia, Spania, Franța, Italia, Cipru, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Austria, Portugalia, Slovenia, Slovacia și Finlanda.

UE include 28 de state: Belgia, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Germania, Estonia, Irlanda, Grecia, Spania, Franța, Croația, Italia, Cipru, Letonia, Lituania, Luxemburg, Ungaria, Malta, Olanda, Austria, Polonia, Portugalia, România, Slovenia, Slovacia, Finlanda, Suedia și Marea Britanie.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video