Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Proiecte pentru 2016: 20 milioane de euro, investiți în locuințe din nord-estul Bucureștiului

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 1278

Cel mai mare ansamblu rezidențial din partea de nord a Capitalei își va continua extinderea, de-a lungul acestui an. Dezvoltatorul Opus anunță că va investi aproximativ 20 milioane de euro în Cosmopolis, bani ce vor merge în 500 de noi locuințe, infrastructură și un centru comercial.

Amplasat în apropiere de Șoseaua de Centură, între podurile din Pipera-Tunari și Andronache-Ștefăneștii de Jos, complexul Cosmopolis urmează să aibă 500 de noi apartamente și vile, precum și un nou centru comercial. Circa 20 milioane de euro vor fi investiți, anul acesta, în continuarea dezvoltării celui mai mare ansamblu rezidențial din zona de nord a Capitalei, anunță Opus Land Development. Amplasat în apropiere de Șoseaua de Centură, între podurile din Pipera-Tunari și Andronache-Ștefăneștii de Jos, complexul Cosmopolis urmează să aibă 500 de noi apartamente și vile, precum și un nou centru comercial.

„În acest moment, sunt 2.100 de locuințe finalizate în cadrul Cosmopolis, comunitatea din cadrul proiectului numărând peste 3.700 de locuitori. Investițiile programate pentru 2016 vor fi direcționate și către continuarea dezvoltării infrastructurii generale din cadrul proiectului, cea mai importantă facilitate care va fi dezvoltată în acest an fiind un strip mall cu o suprafață închiriabilă de 3.500 de metri pătrați”, precizează reprezentanții Cosmopolis.

Centrul comercial va avea ca principale ancore un supermarket Carrefour cu o suprafață de 1.200 mp, un magazin miniPrix și trei restaurante. Deja preînchiriat în proporție de 50%, micul mall urmează să fie inaugurat în vară și va include diverse spații de servicii, precum și o parcare cu 60 de locuri. Adițional, în acest an vor mai fi construite două piscine exterioare, mai multe terenuri de sport și se va continua dezvoltarea infrastructurii rutiere a proiectului.

Prețurile de vânzare ale locuințelor din Cosmopolis pleacă de la:

  • 34.600 euro + 5%* TVA – pentru un studio cu o suprafață construită de 56 mp
  • 48.500 euro + 5%* TVA – pentru un apartament cu două camere, de 67 mp
  • 59.700 de euro + 5%* TVA – pentru un apartament cu trei camere, de 86 mp
  • 78.000 de euro + 5% TVA – pentru vile, cu suprafețe de la 92 mp

„2015 a fost un an bun, cumpărătorii fiind tot mai deciși, pe fondul stabilizării prețurilor și îmbunătățirii ofertelor de creditare. Am înregistrat o creștere de 34% a vânzărilor în Cosmopolis, ajungând astfel la peste 1.000 de locuințe vândute în trei ani”, declară Gabriel Voicu, director New Homes division în cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania, manager și agent exclusiv al Cosmopolis, ansamblu în cadrul căruia investițiile au ajuns la aproximativ 268 milioane euro, până în prezent.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video