0-370-77235poza_interior.jpgApartamente personalizate

Românii care vor un apartament în blocurile nou construite, dar nu au suficienţi bani, îşi pot transforma garsoniera în apartament cu două camere. La târgul imobiliar de la Sala Palatului, constructorii au venit cu oferte flexibile în funcţie de resursele financiare ale clienţilor. Dezvoltatorii de proiecte imobiliare din Capitală le oferă clienţilor apartamente personalizate. Bani să ai, că poţi cumpăra un întreg etaj de bloc pe care constructorul ţi-l transformă în apartament de cinci camere. Sau, pentru cei cu venituri mai mici, garsoniera poate deveni apartament de două camere.

 

RECOMPARTIMENTARE. În zona Pieţei Iancului va începe, cam într-o lună, construcţia unui bloc cu 65 de apartamente – Lily Residence. "Avem deja 12-13 rezervări verbale, deşi contractările încep săptămâna viitoare. Cererile sunt în special pentru locuinţele de două sau trei camere. Şi garsonierele se caută, dar cu opţiunea de împărţire a camerei în alte două: living şi dormitor. Practic, facem un apartament de două camere mai mic. Le oferim clienţilor această posibilitate, pentru că, oricum, dacă îşi ia o garsonieră mai mare, omul şi-o recompartimentează", ne-a declarat Cristina Ursu, reprezentanta companiei AlfaRom, dezvoltatorul Lily Residence. O garsonieră de 36,63 mp în acest complex costă aproximativ 64.000 de euro, fără TVA, iar un apartament de două camere de 35,59 mp suprafaţă utilă, circa 65.000 de euro, fără TVA.

 

TOT ETAJUL. Dezvoltatorii complexului rezidenţial Sunny Side Residence din Titan le oferă clienţilor garsoniere şi apartamente de două şi trei camere, dar şi apartamente de cinci camere şi penthouse-uri. "Penthouse-ul este un apartament ce ocupă tot ultimul etaj. Se intră în casă direct din lift şi au şi toată terasa blocului unde se poate amenaja o grădină, de exemplu", ne-a declarat unul dintre reprezentanţii dezvoltatorului. O astfel de locuinţă costă circa 547.000 de euro, cu TVA inclus. "Sunt doar patru penthouse-uri, dar, pentru cei care vor un apartament la fel de mare, pot cumpăra un etaj întreg pe care noi îl recompartimentăm astfel încât să îl transformăm într-un apartament de cinci camere", ne-a explicat sursa citată. O garsonieră în acest complex costă între 86.938 euro şi 99.061 euro, un apartament de două camere 122.723-123.165 euro, unul de trei camere 159.413 euro şi unul de cinci camere 245.998 euro, preţuri cu TVA.

Sursa

20 April 2007