0-174-45719.jpgViceprimarul Capitalei, Razvan Murgeanu , a declarat ieri ca dezafectarea unitatilor militare este necesara, deoarece acestea nu mai pot functiona in interiorul orasului.

BENEFICIARI

Oficialul municipalitatii a precizat ca Primaria Capitalei va incepe in acest an constructia a 700 de locuinte sociale. Acestea vor fi destinate persoanelor care locuiesc in centrul istoric si care trebuie sa fie mutate pe perioada lucrarilor de reabilitare, persoanelor evacuate din cladirile nationalizate care trebuie retrocedate proprietarilor si categoriilor sociale cu venituri mici, care nu isi pot permite achizitionarea unei locuinte de pe piata.

CONDITIE DE BAZA

Viceprimarul a afirmat ca, in prezent, se lucreaza la stabilirea unui plafon al salariului minim pentru persoanele care vor putea beneficia de locuinte in acest proiect. "Lucrarile vor incepe in acest an, in prezent Primaria fiind in stadiul achizitionarii terenurilor. Proiectul poate dura doi sau trei ani si va fi destinat, exclusiv, persoanelor cu probleme sociale", a precizat Murgeanu.

Sursa

16 February 2007