Sfârşit de an în glorie pentru Gigi Becali. Patronul Stelei a reuşit să încheie o tranzacţie bombă. Conform site-ului GSP.ro, Gigi Becali a vândut un teren în Pipera pe care a încasat o sumă-record, aproximativ 40 milioane euro, cumpărătorul fiind producătorul auto Volkswagen.

28821-475910-gigi-becali.jpgBecali a mai vândut şi anul trecut câteva parcele de teren pe care le deţinea în nordul Capitalei. Unul dintre aceste loturi de teren a fost achiziţionat cu 10 milioane euro de un om de afaceri englez, care intenţiona să dezvolte un complex imobiliar în apropierea sediului Poliţiei Rutiere din Pipera.

Becali a avut un an bun din punct de vedere financiar. Omul de afaceri a reușit în 2012 să îşi crească considerabil averea faţă de 2011. În topul celor mai bogaţi români întocmit de revista Capital, dat publicităţii în luna noiembrie, Becali figura cu o avere de 300 milioane euro, dublă faţă de cea raportată în 2011, iar singurul domeniu în care se pare că activează sunt afacerile imobiliare.

CITEȘTE ȘI Terenurile, cel mai slab segment al pieţei imobiliare. Sunt, însă, câteva zone unde tranzacţiile se fac indiferent de preţ

 

22 December 2012