Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Lucrarile la cel mai mare cartier ANL incep in 2011

Publicat: | Sursa: BloomBiz.ro | Numar afişări: 3023

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat miercuri ca in ianuarie va fi semnat un acord prin care terenul pe care va fi construit cel mai mare proiect ANL din tara, ansamblul de 10.000 de locuinte din Ghencea, va fi trecut in administrarea Primariilor sectoarelor 5 si 6, potrivit NewsIn.

sursa: bloombiz.ro"Cel mai probabil, constructia proiectului rezidential ANL din cartierul Ghencea va incepe in cea de-a doua parte a lui 2011. Zona va suferi o reorganizare urbana.

Proiectul va include o scoala, o sectie de politie, o gradinita, un dispensar si un magazin", a declarat Elena Udrea, la inaugurarea ultimelor doua din cele patru blocuri din ansamblul de locuinte pentru tineri construite in regim ANL din cartierul Colentina al Capitalei.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului a declarat la inceputul lunii septembrie ca intentioneaza sa construiasca un cartier ANL de 10.000 de locuinte, cel mai mare din tara, pe un teren de peste 180 de hectare pus la dispozitie de Ministerul Apararii in zona Ghencea din Capitala.

"Va fi cel mai mare proiect imobiliar desfasurat vreodata la nivel national, pentru ca vorbim de construirea de noi drumuri si artere de circulatie, gradinite, sectii de politie si blocuri", a declarat Udrea.

Banii necesari construirii acestui cartier vor fi obtinuti pe de o parte din vanzarea actualelor locuinte ANL catre chiriasi, dar si prin stabilirea unor parteneriate publice-private.

"Am promovat la nivel guvernamental doua ordonante de urgenta prin care speram sa obtinem finatarea necesara pentru construirea in continuare de locuinte sociale. Una prevede chiriasilor actuali ANL sa-si cumpere locuintele in care stau si pot sa va spun ca in prezent este vorba de aproximativ 21.000 de apartamente si a doua se refera la posibilitatea ANL de a construi locuinte in parteneriate publice-private", a explicat Elena Udrea.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video