Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Lucrările la pasajul suprateran Doamna Ghica deviază traficul

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 975

Încep lucrările la pasajul suprateran Doamna Ghica. Primarul general al Capitalei a semnat deja autorizația de construire.

sursa foto: https:/www.digi24.ro/stiri/actualitate/pasajului-de-28-de-milioane-de-euro-de-la-doamna-ghica-a-primit-autorizatia-de-construire-cat-dureaza-lucrarile-1190625Obiectivul proiectului care vizează realizarea unui pasaj suprateran la intersecția străzii Doamna Ghica cu Șoseaua Colentina constă în îmbunătățirea condițiilor de circulație și transport din zonă. Totodată, pasajul, care va avea două benzi pe fiecare sens de circulație, va fluidiza traficul în zona de nord est a Capitalei.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Primăria Municipiului București (PMB), urmează devierea și modernizarea tuturor rețelelor edilitare din zonă – apă, canalizare, gaze naturale, termoficare, instalații electrice, iluminat public, telecomunicații, dar și sistematizarea drumurilor.

Conform contractului, proiectarea pasajului a durat trei luni, iar lucrările vor fi finalizate în 12 luni. Valoarea estimată a lucrărilor la Pasajul suprateran Doamna Ghica este de 28 de milioane de euro.

Consiliul General al Municipiului București (CGMB) a aprobat indicatorii tehnico - economici la începutul acestui an, iar în primavară a fost semnat contractul pentru proiectare și execuție cu Trustul de Clădiri Metropolitane. 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video