Luxos, cu mult bun gust şi cochet, câteva cuvinte care definesc excelent complexul rezidenţial Luxury Villas Residence! Ansamblul situat în zona Pipera-Băneasa a fost proiectat pentru a asigura confort şi siguranţă la cele mai înalte standarde.

Gândit ca un spaţiu exclusivist, complexul beneficiază de facilităţi care vin în întâmpinarea celor mai exigente dorinţe.

„Se adresează unei categorii de clienţi care doresc ceva exclusivist, care vor linişte, intimitate, spaţii generoase. În general clientelei selecte.

Acest complex are şase vile, fiecare cu o suprafaţă de teren de 1000 mp şi o suprafaţă construită de 400 mp. În total complexul are 7000 mp, este dotat cu piscină, saună, sală de sport şi restaurant" declară Marilena Dumitrescu, administrator Pro House Office.

Spaţiile interioare sunt generoase şi sunt realizate la cel mai înalt standard de calitatea. Fără să exagerăm putem spune că luxul este la el acasă. Bucătăria si băile sunt complet utilate, iar culorile alese creează un sentiment de bine încă de la primii paşi făcuţi în casă.

„Fiecare vilă este la un preţ de 750.000 Euro, întreg complexul costă 4,5 milioane de Euro. Este un preţ foarte bun pentru perioada aceasta, pentru 2010, având în vedere că sunt 7000 mp de teren care sunt folosiţi pentru acest complex" apreciază Marilena Dumitrescu, administrator Pro House Office.

Un lucru foarte important de ştiut, complexul dispune de pază 24 ore din 24, iar de întreţinerea grădinii nu trebuie să vă ocupaţi dumneavoastră, acest serviciu face parte din facilităţile pe care le oferă ansamblul.

În apropiere aveţi Băneasa Mall şi Jolly Ville Mall, dar şi alte magazine unde vă puteţi face cumpărăturile. Părinţii pot sta liniştiţi, în zonă se află şi şcoli şi grădiniţe.

3 August 2010