Potrivit cotidianului New York Post, cântăreaţa americană Madonna a plătit 40 de milioane de dolari pentru o reşedinţă impresionantă, amplasată în cartierul Manhattan din New York. 

Madonna a cumpărat o casă la suprapreţ în New York"Reşedinţa este perfectă pentru Madonna", a declarat un apropiat, pentru aceeaşi publicaţie americană. "Madonna încearcă să recreeze o bucată din Londra aici, în New York, iar acest conac este în stilul caselor londoneze", a adăugat aceeaşi sursă. 

Reşedinţa are 36 de camere şi o suprafaţă de 3.600 de metri pătraţi, fiind una dintre cele mai scumpe proprietăţi din această zonă a cartierului Manhattan, a declarat un  broker, pentru New York Post.

"Nicio casă din zonă nu s-a vândut pentru mai mult de 20 de milioane de dolari, cel mult 30 de milioane şi nici nu vor mai trece vreodată de această sumă", a explicat acelaşi broker.

 

Proprietatea include şi o grădină cu o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, un garaj pentru două maşini şi nouă şemineuri.

Nici măcar la banii ăştia Madonna nu va avea parte de linişte.

Este foarte posibil ca noii proprietari să simtă vibraţiile provocate de garniturile de metrou care trec pe sub locuinţă.

 

 

 

16 April 2009