Magazinul Titan din Bucureşti va fi consolidat şi modernizat, iar suprafaţa de vânzare va fi extinsă cu 3.500 de metri pătraţi, ultimul etaj urmând să găzduiască o terasă, a declarat agenţiei MEDIAFAX George Paica, directorul comercial al Titan Shopping Center, firma care deţine centrul comercial.

25963-187743-publimedia-cristina-nichitus.jpgLucrările de reamenajare a magazinului au început pe 1 iulie, iar proiectul se va finaliza în două etape. Parterul şi primele două etaje vor fi reabilitate până pe 1 decembrie 2012, iar cea de-a doua etapă, care prevede modernizarea etajelor 3,4 şi 5, va fi încheiată pe 1 aprilie 2013.

Suprafaţa centrului comercial va fi extinsă de la 10.000 de metri pătraţi utlili, cât măsoară în prezent, la 13.500 de metri pătraţi.

"Conceptul pe care îl dezvoltăm este de magazin de proximitate. De aceea păstrăm cei mai buni chiriaşi ai complexului, cei cu care clienţii s-au obişnuit în ultimii 20 de ani (aproximativ 50% din spaţiile comerciale) şi, pe lângă aceştia, vom aduce noi chiriaşi, care vor extinde mixul de servicii şi produse. Pe lângă clienţii din zona de fashion, este sigură intrarea în proiect a unor retaileri ca Vodafone, Sensiblu, Mega Image, Viva Sport, B&B Collention, DePurtat, Tonino Lamborghini Caffe şi alţii", a spus Paica.

El a adăugat că investiţia în modernizarea magazinului va depăşi patru milioane de euro.

La parterul centrului comercial, într-un corp de clădire nou construit, va fi amenajată o piaţă agroalimentară, cu o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi. Tot la parter va fi deschis un supermarket Mega Image cu o suprafaţă de 700 de metri pătraţi. Zona parterului va fi completată de servicii (telefonie, salon de înfrumuseţare, curăţătorie, produse cosmetice şi cadouri).

Etajul 1 va include exclusiv o zonă de fashion cu magazine de încălţăminte, îmbrăcăminte şi accesorii, iar nivelul 2 va fi parţial destinat completării zonei de fashion, dar va conţine şi food court-ul cu două cafenele, un restaurant şi 1-2 fast-food-uri. Toate vor avea ieşire pe terasa cu vedere spre parcul Titan.

La etajul 3 va fi amenajată o sală de sport cu o suprafaţă de peste 1.500 de metri pătraţi, cu toate facilităţile necesare unui centru sportiv modern, cu saună umedă şi uscată, spa, sală de fittness şi două săli de aerobic. Etajul 4 va fi destinat entertainmentului, aici urmând să fie amenajate locuri de joacă pentru copii, sală de bowling şi biliard şi săli de jocuri. În continuarea zonei de entertainment, etajul 5 va avea o terasă de vară "cu soluţii de plajă" şi vizionare de evenimente sportive sau filme pe un ecran special amenajat.

Firma Titan Shopping Center este deţinută, potrivit datelor disponibile la Registru Comerţului, de Constantin Slav.

 

Sursa

8 August 2012