Galeriile Titan, deţinute de omul de afaceri Constantin Slav, îşi vor deschide parterul şi primele două etaje în decembrie, după şase luni de consolidare, iar în primăvară vor fi inaugurate încă trei etaje.

27715-galeriile_titan_exterior_eec6252abd.jpgSuprafaţa centrului comercial a fost extinsă de la 10.000 mp la 15.000 mp în urma unei investiţii de circa 4 mil. euro.

"Galeriile Titan au un concept clar, acela de centru comercial de proximitate. În luna decembrie vom deschide primele două etaje, urmând ca în ianuarie să lansăm Titan Fitness – cea mai nouă sală din cartierul Titan ", a declarat Anne Opriţoiu, reprezentantul Galeriilor Titan.

Galeriile Titan vor beneficia de o piaţă agroalimentară, un supermarket MegaImage de 700 metri pătraţi, magazine de telefonie mobilă, farmacie, magazine cu produse cosmetice şi cadouri, salon de înfrumuseţare, zonă specială de restaurante şi magazine de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Centrul comercial va beneficia şi de un lift panoramic extern şi scări rulante.

În luna ianuarie se va deschide şi sala de fitness Titan, care va avea o suprafaţă de 1.400 metri pătraţi şi va acoperi întreg etajul 4.

Magazinul Titan este deţinut de firma Titan Shopping Center, controlată de Constantin Slav.

 

Sursa

26 October 2012