Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Mai pot vinde investitorii imobiliari câte un apartament la trei zile ?

Publicat: | Sursa: Capital | Numar afişări: 1362

Be Igloo, companie care se ocupă în principal de comercializarea portofoliului de locuinţe al norvegienilor de la Romania Invest, a anunţat vânzări „record" comparativ cu anul trecut. Compania se laudă că a vândut, în medie, în primele şase luni ale anului, câte un apartament la trei zile, comparativ cu perioada similară din 2010, când au vândut doar 30 de unităţi.

sursa: capital.roAvând în vedere evoluţia vânzărilor din primele şase luni din acest an, compania şi-a stabilit ca ţintă o triplare a vânzărilor faţă de nivelul din 2010.

Potrivit datelor Be Igloo, 90% din vânzările de locuinţe din acest an s-au realizat cu apartamente cu două camere, în timp ce numai 9% dintre clienţi au preferat să cumpere apartamente cu trei camere şi doar un procent s-au orientat spre garsoniere sau locuinţe cu mai mult de 3 camere.

"În primele şase luni ale anului trecut am vândut 30 apartamente, în timp ce în primul semestru 2011 am dublat numărul tranzacţiilor, faţă de 2010. Preţurile medii cu care clienţii au achizitionat apartamentele atât în 2010 cât şi anul acesta a rămas în jur de 60 - 80.000 de euro. Chiar dacă aşteptările sunt optimiste, aceste rezultate nu trebuie totuşi să ne facă să asteptăm un boom imobiliar ca în 2007. Este doar o tendinţă de revigorare a sectorului, normală dupa doi ani de stagnare. Ne aşteptăm ca vanzările să mai crească din toamna, pentru că preţurile au ajuns la un minim posibil şi pentru că oamenii au inţeles că timpul de aşteptare ar trebui să ia sfarşit", a declarat Nimrod Zvik, managing partner al Be Igloo.

Be Igloo a fost înfiinţată în anul 2009 cu scopul revânzării locuinţelor achiziţionate de Romania Invest pe piaţa locală. În urma separării de fondul de investiţii, în luna martie a acestui an, Be Igloo este deţinută de Loredana Albu, PR-ul organizaţiei şi Nimrod Zvik, directorul de marketing şi vânzări al companiei.

Romania Invest deţine în România circa 730 de locuinţe, din care la vânzare sunt circa 200 de apartamente. Compania are în portofoliu unităţi locative în ansambluri rezidenţiale precum Planorama, Blue Tower şi Vitan Platinum Towers, toate aflate în dificultăţi financiare şi cu şantierele blocate. În plus mai deţine şi apartamente în ansambluri care încă nu au fost finalizate, cum este Optima - dezvoltat de Adama.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video