Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Mallul AFI din Brașov, inaugurat spre finalul lui 2017. Discuții avansate cu cele mai mari hipermarketuri

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 1427

Orașul Brașov va avea un nou mall, marca AFI, amplasat în centru, pe platforma Hidromecanica. După finalizarea procedurii de achiziție a terenului, AFI Europe România început derularea discuțiilor cu cei mai importanți retaileri, pentru a stabili hipermarketul-ancoră al centrul comercial. Potrivit unor voci din piață, partenerul ales va fi Carrefour România.

AFI Palace CotroceniÎn vara lui 2015, compania care deține hipermarketurile Cora vindea un teren de 4 hectare din centrul Brașovului către AFI Europe România. Deși operatorul Cora plănuia să ridice aici un complex imobiliar, a decis să îl vândă către AFI Europe România, care urmează să dezvolte un proiect cu destinație mixtă, care include centrul comercial AFI Palace Brașov și proiectul de birouri clasa A AFI Park Brașov.

Grupul israelian anunță că tranzacția a fost finalizată și că se află deja în discuții avansate cu mai multe lanțuri de retail pentru a fi hipermarketul ancoră al mall-ul plănuit să fie livrat spre sfârșitul anului 2017. Potrivit surselor din piață, Carrefour România va fi retailerul care va inaugura un hipermarket la parterul centrului comercial.

„AFI Palace Brașov este unul dintre cele mai importante proiecte ale AFI Europe din România. Am finalizat achiziția terenului și, în prezent, purtăm negocieri pentru spațiul dedicat hipermarketului cu principalele lanțuri din România. Ne așteptăm să putem anunța noul nostru partener în următoarele săptămâni. Acum ne concentrăm pe stabilirea mixului perfect de shopping si fun, pentru a oferi o experiență completă atât brașovenilor cât și turiștilor care vizitează orașul. Interesul mare al retailerilor pentru acest proiect ne face încrezători că va fi unul dintre cele mai interesante centre comerciale din regiune și mall-ul lider din oraș”, a precizat David Hay, CEO AFI Europe România.

Centrul comercial de 45.000 mp, care va fi dezvoltat în centrul de business al Brașovului (Centru Civic), va fi dispus pe două niveluri, punând accent pe shopping si  modalitatile de petrecere a timpului liber și distracție. O caractereristică unică o reprezintă  terasa de mari dimensiuni cu vedere către Munții Carpați, de care vizitatorii se vor putea bucura și care va găzdui diverse evenimente și activități pentru familii și turiști. Proiectul va fi construit potrivit standardelor necesare pentru obținerea certificării pentru construcții „verzi” LEED Gold.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video