Casa de pe strada Traian nr 37 a fost retrocedată în locul celei de la nr. 18. Moştenitorilor li s-au dat şi despăgubiri de 400.000 de euro! Instanţa supremă a avizat plata unor despăgubiri record în cadrul unei retrocedări care pare rezultatul unei grave erori judiciare.

Rodica Mitrofan locuieşte de 42 de ani cu chirie împreună cu mama sa în casa de pe strada Traian nr. 37, iar de câteva luni trăieşte un coşmar.

Femeia stă cu teama că va fi evacuată din imobil după ce casa a fost câştigată în justiţie de Aron Nuţa şi Avram Kimberg.

Situaţia este extrem de complicată. Rodica Mitrofan susţine că la mijloc este o încurcătură de adrese, iar probele de la dosar şi mărturiile vecinilor indică faptul că judecătorii au luat o decizie incorectă. Fie din eroare, fie ca rezultat al presiunilor mafiei imobiliare.

"În procura judiciară, moştenitorii au revendicat casa de pe strada Traian nr. 18, iar la proces s-a cerut imobilul de la nr. 37, unde locuim noi. Am mers la Primărie şi am încercat să îi convingem că e vorba de o eroare, dar nu au făcut nimic", ne-a declarat Rodica Mitrofan.

Am verificat în dosar procura de care vorbeşte gălăţeanca, iar documentul îi confirmă spusele.

Sursa

4 January 2010