Si clienţii cu bugete mici ar trebui să îşi permită să cumpere locuinţe de calitate. Aceasta este deviza dezvoltatorului Mega Residence, unul dintre cele mai noi şi importante ansambluri imobiliare. Primii clienţi s-au mutat deja, reuşind să cumpere o locuinţă nouă, frumoasă şi de calitate cu un preţ mai mult decât accesibil.

33146-5ext.jpgProiectul Mega Residence a fost construit pentru clienţii cu bugete mici şi medii. Din cele 100 apartamente disponibile, aceştia îşi pot alege locuinţa perfectă pentru nevoile lor. De la garsoniere până la apartamente cu patru camere, ansamblul este ideal atât pentru tinerii aflați la început de drum, cât şi pentru familiile cu mai mulţi copii.

 „Ansamblul este situat pe Bulevardul Metalurgiei, în sectorul 4 al Capitalei. Blocurile sunt deja finalizate, mai sunt doar câteva lucrări de finisare interioară. Lucrările merg repede, iar produsul final este de calitate, pentru că dezvoltatorul este unul cu experienţă, avand mai multe ansambluri imobiliare ridicate şi, prin urmare, lucrează numai cu echipele cele mai bune, care şi-au dovedit valoarea la proiectele trecute”, a declarat pentru IMOPEDIA.ro Ștefan Moldoveanu, reprezentant Sud Imobiliar Expert.

Preţurile sunt mai mult decât atrăgătoare, concurând puternic cu cele mai ieftine locuinţe de pe piaţa bucureşteană. Astfel:

  •  Garsonierele au un preţ de pornire de la 21.500 euro
  •  Apartamentele cu două camere se vând cu un preţ minim de 26.500 euro
  •  Apartamentele cu trei camere se pot cumpăra cu 34.500 euro
  •  Apartamentele cu patru camere au preţuri care pleaca de la 79.000 euro

Întregul proiect se desfăşoară pe o suprafaţă de 5.000 mp şi este unul dintre cele mai mari proiecte rezidenţiale. Mega Residence Metalurgiei este alcătuit din două imobile cu regim de inaltime de D+P+5E. Din cele 102 unităţi locative, 97 sunt încă disponibile”, continuă oficialul Sud Imobiliar Expert.

Amplasarea ansamblului este una deosebită, dezvoltatorul având grijă ca accesul să fie facil atât pentru cei care au autoturisme, cât şi pentru pietoni. Mijloacele de transport în comun se găsesc în imediata apropiere, la fel ca şi centrele comerciale, pentru ca locatarii să aibă totul la îndemână.

SUD IMOBILIAR EXPERT se ocupă cu tranzacţii imobiliare de apartamente noi, terenuri, case şi vile în Popeşti Leordeni şi în toată Zona de Sud, având în reprezentare exclusivă un număr important de proiecte imobiliare din sectorul 4 şi din Popeşti Leordeni.

CITEȘTE ȘI: Mansardarea blocurilor vechi, o soluţie de compromis pentru o capitală sufocată

 

26 February 2014