Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Meryl Streep își modifică portofoliul imobiliar

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 915

Actrița cu cele mai multe nominalizări la premiul Oscar din istorie (21) a decis că a venit timpul să se despartă de apartamentul său din Manhattan.

sursa foto: SURSA FOTO: https:/www.mansionglobal.com/articles/meryl-streep-lists-tribeca-penthouse-for-almost-25-million-106259Potrivit www.mansionglobal.com, Meryl Streep și soțul ei, sculptorul Don Gummer, cer 24,6 milioane de dolari pentru penthouse-ul cu suprafața de aproximativ 370 mp, situat în cartierul Tribeca, din Manhattan, New York, în care au locuit în ultimii 12 ani.

Actrița, deținătoare a trei premii Oscar, a cumpărat proprietatea în 2006, cu puțin peste 10 milioane de dolari.

Penthouse-ul cu patru dormitoare, aflat în apropierea Râului Hudson, are geamuri uriașe, din podea până la tavan, podea din lemn de nuc brazilian și beneficiază de un ascensor care ajunge direct în apartament.

”Zonele publice au fost proiectate cu atenție, pentru a accentua flexibilitatea, iar ușile glisante creează cu ușurință atât camere intime, private, cât și spații de divertisment grandioase”, se arată în descrierea apartamentului, realizată de Jan Hashey și Steve Halprin de la Douglas Elliman’s.

Înainte de a decide să se despartă de penthouse-ul din Tribeca, mai exact în luna aprilie a acestui an, Meryl Streep a plătit 3,6 milioane de dolari pentru o propietate aflată în Pasadena, California. Imobilul are trei dormitoare, trei băi și pereți din sticlă.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video