Retailerul german Metro Cash & Carry, care detine 25 de unitati pe piata romaneasca, si-a mutat sediul central in apropiere de magazinul Metro Pallady din Bucuresti.

14051-93226_articol.jpg"Pentru a oferi angajatilor si colaboratorilor nostri un mediu de lucru echipat cu cea mai avansata tehnologie, am luat decizia de a proiecta si de a construi acest nou sediu, un centru de afaceri modern ce ofera standardele optime de lucru", a declarat Dusan Wilms, directorul general al companiei.

Noul spatiu dispune de un numar de 160 de birouri, o sala de conferinte, precum si de o parcare acoperita - in curs de constructie.

In total, suprafata pe care se va desfasura activitatea celor aproximativ 400 de angajati ai centralei Metro Cash & Carry este de circa 6.000 de metri patrati, se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie.

Metro Cash & Carry este primul retailer international care a intrat pe piata romaneasca, in 1996. Magazinele se adreseaza in special clientilor revanzatori, persoane juridice, vanzarea facandu-se en gros, pe baza de legitimatie.

Sursa

4 October 2010